sobota, 6. september 2014

Fall 2014 Colors

Živijo!

Si tudi ti kar malce razočarana nad letošnjim vremenom? Še dobra 2 tedna nas ločita do uradnega začetka jeseni, pa čeprav izgleda stanje zunaj popolnoma drugačno. S prehodom letnih časov se spreminja tudi moda. Zato sem se odločila danes napisati objavo o barvah nohtov, ki bodo zaznamovali letošnjo jesen.

Fall 2014 kolekcije bodo v barvah s pridihom luksuza. Kromirani, bisernati, svetlo nevtrani odtenki bodo letos totalno in. Neončki bodo aktualni le za tiste, ki si s pomočjo pedikure želite malce popestriti temne jesenske deževne dni :)

1. Razkošna biserno roza

Si že slišala pregovor, da se moda spet in spet vrača? Biserni odtenki znova postajajo hit. Na sliki je lak znamke Deborah Lippmann v odtenku: Glamorous Life. Dostopen na: Deborah Lippman - Specialty, cena: cca. 18$

2. Rjavo-bronasta



Bronasto-rjavi odtenki pristajajo malce starejšim, kot tudi mlajšim, drznejšim. Na sliki odtenek: Makeup revolution: No Good Waiting. Dostopen na licila.si, cena: 1,95€

3. Živo rumena v kombinaciji s črno

Na sliki odtenek Zoya: Pippa, dostopen v drogerijah Müller, cena cca: 12€. Kombiniraš ga lahko z navadno, mat, ali pa shimmer črno.

4. Kraljevo modra


Kraljevo modra je ena izmed mojih naj odtenkov. To jesen bo totalno IN. Na sliki Bourjois: In The Navy, cena cca. 7€; nail art s tem odtenkom: I Feel Slovenia, I Feel Basketball* ter Mr. Sailor's Wife Manicure .


5. Sivo-vijolični odtenki



Na sliki OPI: Parlez Vous, del kolekcije France, ki žal ni več na voljo, za podoben odtenek pa lahko pobrskaš med Essijevimi lakci.

6. Temno rdeča



 Živo rdeče odtenke bodo letos zamenjali temnejši. Na sliki odtenek Essie: Dress To Kilt (Fall 2014 collection), cena cca. 13€

7.Temno mistično modra

Letošnjo jesen lahko pričakujemo kar 2 različna odtenka modre barve. Poleg kraljeve bo na svoj račun prišla tudi temna. Na sliki je odtenek Flormar 398, dostopen v Flormar-ju v Supenovi, Cena cca: 3€

8. Kremno temno zelena

So ti všeč zeleni odtenki? Potem bo to jesen Burberryjev: Dark Bottle Green kot zanalašč zate. Dostopen je na strani: BurberryUK cena pa je cca. 19€

9.Luksuzno kromirana oranžna
Koralni, neon oranžni in drugi odtenki oranžne totalno zaznamovali letošnjo modo. Tudi jesen ne napoveduje nič drugačnega. Z edino razliko, da bo tokrat moderna kromirano oranžna barva. Na sliki je odtenek Catrice: C(h)ome, Leon!, ki je del Luxury Lacquers kolekcije.


 10. Grafitno siva

Poleg zgoraj omenjenih odtenkov, bodo moderne tudi temnejše različice vseh barv. Med njimi tudi siva. Na sliki je odtenek: OPI: Nein! Nein! Nein! OK Fine!. Lahko pa pobrskaš še med drugimi odtenki. Prepričana sem, da boš našla kakšnega zase.

Tiste, ki pa ste malo manj drzne, ne skrbite. To jesen pridete tudi ve na račun, saj bodo kot sem že prej omenila moderni svetlo nevtralni odtenki. Tako da lahko še z večjim veseljem pobrskate za kakšnim nude odtenkom. Predvsem bodo prevladovali tisti z rjavimi podtoni.

Na sliki pa je moja: Hello, Fall 2014 manikura. Uporabila sem Catrice: C(h)ome, Leon! ter Flormar Pretty P29 odtenka in Konadovo M65 šablono.

P.S.: Za tiste, ki rade eksperimenterate s posebnimi efekti preizkusite Satin efekt lake, ki bodo prav tako IN.


Ni komentarjev:

Objavite komentar