ponedeljek, 11. maj 2015

Predogled Essence "Nauti Girl" trend kolekcije

Nova essence trend kolekcija “nauti girl”  v Juniju 2015 vabi vse lepotičke na poletno jadralno turnejo. Odrinite in poslušajte zvok oceana – s trendi mornarskim stilom, ki je zelo zabaven! Različni odtenki klasične modre, sive in rdeče definirajo mornarsko barvno shemo in se kombinirajo s svežimi mareličnimi, bež in rjavimi toni. Na krovu je veliko lepotnih zakladov, vključno z laki za nohte, dvema dolgo obstojnima šminkama in rdečilom v svetlem marelično-rdečem odtenku z odtisom sidra. Ultimativen junak te kolekcije je vodoodporen svinčnik za oči v kul modrem odtenku in z vgrajenim šilčkom v pokrovu svinčnika. Omejena, sadno-sveža toaletna voda zagotavlja čudovito odišavljeno sapico na koži. Odplujmo… z essence!

Na voljo bodo naslednji produkti:

essence nauti girl – senčilo za oči v paleti 
Eye-hoi! Senčila v paleti s petimi trendi barvami in mehko teksturo za veliko čudovitih, poletnih stilov na očeh. Paleta je na voljo v hladni modro-belo-rjavi kombinaciji. Na voljo v 01 cool breeze.


essence nauti girl – vodoodporen svinčnik za oči
Ocean feeling… ta vodoodporen svinčnik za oči je absoluten must-have in tako praktičen. Mornarsko moder svinčnik za obrobo oči ima v pokrovčku vgrajen šilček, tako se svinčnik ob vsakem zaprtju avtomatsko ošili.  – vau! Na voljo v 01 ahoy, boy!.


essence nauti girl – svinčnik za obrvi
Brows in shape! Svinčnik za obrvi ima praktično flomaster konico s katero enostavno definiraš in poudariš obrvi. Univerzalna barva – temno pepelnata – ustreza veliko barvam las. Na voljo v 01 ocean liner.


essence nauti girl – dolgo obstojna šminka
Summer lips… svetlo mareličen in intenzivno rdeč odtenek nudita ustnicam čudovit zaključek in rahel sijaj. Dolgo obstojna formula je na ustnicah čudovito gladka. Bela embalaža se odlično ujema z mornarskim stilom. Na voljo v 01 miss navy in 02 crew first.


essence nauti girl – rdečilo
A new dawn! Svetlo marelično-rdeče rdečilo nudi ličkom čudovito barvo – kot, da si preživela dan na morju. Njegova svilnata tekstura se enostavno zabriše in kul odtis sidra sta prava paša za oči. Na voljo v 01 Anchors aweigh!.



essence nauti girl – lak za nohte
S(N)ail-Crew… štirje dolgo obstojni laki za nohte v trendi temno modri, svetlo modri, rdeči in marelični barvi se enostavno morajo pridružiti vsaki mornarki na krovu. Na voljo v odtenkih 01 ahoy, boy!, 02 oh captain, my captain, 03 miss navy in 04 crew first!.





 essence nauti girl – nalepke za nohte
Sea stickers! Nalepke za nohte v klasičnem črtastem stilu ali z ljubkimi mini morskimi motivi: sidro, krmilo in školjke se super enostavno nalepijo na nohte. Na ta način lahko v trenutku spremeniš svoje nohte v predmet občudovanja! Na voljo v 01 hey sailor!.


essence nauti girl – toaletna voda like a nauti girl
Kot nežna morska sapica… cvetlično-sadna in vodna dišava razširja čisti poletni občutek! Zgornja nota je absolutno sadna in ponuja poskočno svežino iz bergamontke, črne robide, breskve, melone, mandarine in limone. Kokos, cvet lotusa in elementi morja v osrednji noti nudijo cvetličen dotik medtem ko kanček maline, mošusa in vanilije dišavi dodajo globino v osnovni noti. Igriva in sveža dišava spominja na tvoj zadnji izlet z ladjo na široko morje – čista svoboda! Na voljo v 10 ml velikosti.

Jaz sem na svojo WISH LISTO že dodala vse 4 odtenke lakov, nalepke za nohte, toaletno vodo ter rdečo šminko.
Morda kakšen izdelek še posebaj nestrpno pričakuješ?


1 komentar:

  1. Šminki mi izgledata obetavno :) ostalega pa najbrž ne bom dala na wishlisto :)

    OdgovoriIzbriši