petek, 10. april 2015

Paketek licila.si

Danes sem prejela paketek iz podjetja licila.si Res sem ga nestrpno pričakovala. Z vsebino sem bila navdušena. V spodnjem postu bom predstavila vsebino in prve vtise.







Crazy Rumors - Ginger Ale



O balzamih za ustnice Crazy Rumors sem slišala že ogromno pozitivnega. Sicer sem zaprisežena lastnica EOS balzamov, ki me spremljajo na vsakem koraku, zato je ta balzam dobrodošla sprememba. Po pravici povedano nad okusom in vonjem najprej nisem bila navdušena, ampak ko sem ga nanesla na ustnice sem v roku 6 ur opazila razliko. Ustnice so bile na dotik bolj mehke, vonj in okus pa sta postala znosnejša.

Sestavine: *Olea Europaea (Olive) Oil, *Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Oil, Non GMO Glycine Soja (Soybean) Wax, Natural Flavors, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol (Vit E), Eupatorium Rebaudianum Bertoni (Stevia) & Love. 
* Organic

Makeup Revolution - Treat, Rebel with a cause, Mystify




V zbirki imam že kar nekaj Makeup Revolution šmink. Tokrat sem dobila 3 nove odtenke, ki so na prvi pogled božanski. Res je da je Rebel with a cause malce drznejši, a ga bom vsekakor uporabila za večerne priložnosti. Treat je lep temno nude odtenek z malce roza podtonom. Mystify pa je malce bolj oranžen odtenek, ki vsebuje šimraste bleščice. Tega bom vsekakor probala zmatirati, saj mislim da bo izpadel več kot odlično.




Makeup Revolution - Sculpt and Contour Ultra Brightening Contour Kit - Ultra Fair






Ta Countour kit sem imela ogledan že kar nekaj časa. Trenutno prisegam na e.l.f. St. Lucia, a menim, da ga ta set utegne zamenjati. Všeč mi je to, da so vsi trije odtenki na obrazu lepo pigmentirani in ustvarijo lep naraven videz. Intenziteto se da povečati z nanosom večih slojev.


Makeup Revolution Eyeshadow Palette - Flawless Matte




Glede na to da imam rahlo "hooded eyes" se namenoma izogibam šimrastim senčkam za oči. Ta Flawless paleta je perfektna za dnevne in večerne looke. Nad pigmentiranostjo sem navdušena, prepričali so me tudi odtenki, ki so resnično naravni in zemeljski, takšni kot jih jaz rada nosim.


Swatchi:

1. vrsta


2. vrsta

3. vrsta

4. vrsta
Nanshy Marvel 4 in 1 sponge



Dobro gobico za nanos tekoče podlage iščem že kar nekaj časa. Nad Nanshy sem čisto navdušena. Spodnji del gobice služi nanosu tekoče podlage po celem obrazu, zgornji pa za preciznejši nanos okoli oči in nosu. Sama z gobico zabrišem tudi e.l.f. Foundation Stick - Tan, ki ga uporabim za poudarjanje ostrejših linij. Sama gobice pred uporabo ne zmočim, saj s suho gobico nimam težav pri enakomernem nanosu.

Makeup Revolution lak za nohte - His Heart Is Gold, Konad Stickers - Summer Day

Ta lak mi je resnično všeč, saj sem ugotovila da ima dvojno funkcijo. Lahko ga nanesemo v večih plasteh in ga nosimo samostojno, lahko pa ga slojimo čez kateri koli konvencionalen lak za nohte in dobimo edinstven efekt. Nalepke se mi zdijo zanimive predvsem za poletne manikure, saj so resnično živih barv.

Sama sem ustvarila tudi makeup look, tako da sem izdelke kar se da najbolje stestirala.



Pri makeup-u sem uporabila naslednje produkte:
  • Bourjois Healthy Mix Foundation 51
  • Makeup Revolution Sculpt and Contour Ultra Brightening Contour Kit - Ultra Fair 
  • e.l.f. HD Powder - Sheer
  • Makeup Revolution Flawless Matte Eyeshadow Palette
  • Essence Waterproof Eyeliner
  • Essence I <3 Extreme Mascara
  • Makeup Revolution lipstick - Treat
Ti je kateri izdelek še posebaj všeč?


4 komentarji:

  1. Joj, kako si lepa na zadnji fotki. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Paletka ličil je top! <3 :)

    Lp, Larisa
    http://girlof21st.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Larisa! Meni je super, ker kot sem že povedala imam rahlo "hooded eye" in mi mat barva to optično zakrije :)

      Izbriši