četrtek, 19. marec 2015

My I Love Trends THE NUDES Collection

Verjetno si že zasledila najnovejši I <3 Trends kolekciji znamke Essence? Sama imam že ogromno pastelnih odtenkov, zato sem se odločila preizkusiti 5 lakov iz kolekcije The Nudes.

Essence - I Nude It

Ta odtenek mi je najljubši izmed vseh. Poleg rdečih, sem velika ljubiteljica svetlih odtenkov. Pred nakupom I Nude It odtenka sem bila kar skeptična, saj sem navajena, da svetlejši odtenki niso ravno nevem kako dobro prekrivni. Ta je polno prekriven v dveh plasteh. Kako zelo všeč mi je, pove dejstvo, da sem ga imela do sedaj na sebi že 3x. Moram pa izpostaviti slabost, da sčasoma postaja konsistenca vse gostejša in ga je težje nanašati.

Essence -  Hope For Love


Od vseh odtenkov te kolekcije, sem ravno Hope For Love kupila najprej. Prepričal me je nevpadljiv prisrčno nude roza odtenek, ki se mi zdi idealen za kakršen koli dnevni look. Zato sem ga vključila tudi v objavo Day'n'Night Manicure. Zdi se mi tudi, da je od vseh testiranih odtenkov omenjene kolekcije, še najbolj obstojen.

Essence - Cupcake Topping

Ta nadlak s posebnim efektom sem nanesla kar čez odtenek Hope For Love. Zdi se mi nekaj posebnega, saj vsebuje majhne zlate roza in srebrne palčkice, ki rahlo spreminjajo barvo pod kotom. Na fotografiji sem nanesla le en sloj, da se vidi kako goste so. V zgoraj omenjenem Day'n'Night Manicure looku sem ga uporabila za poseben učinek na konicah. Zdi se mi, da je must have izdelek tudi za popestritev skittlette manikur.

Essence - Crunchy Cake

Crunchy Cake se mi zdi še najbolj "vsakdanji" odtenek od vseh. Je mešanica med sivo in rjavo barvo. Razočaral me je kar se tiče obstojnosti, saj so se že takoj naslednji dan malce poznale "obrabljene" konice, ampak na srečo zaradi samega odtenka to ni tako opazno. Zdi se mi primeren predvsem za ombre looke in skittlette manikure, saj je za moj okus, za samostojno nošenje nekoliko preveč pust.

Essence - It's Nude, Dude!

Kot zadnjega "člana" moje kolekcije, bi omenila še It's Nude, Dude! Oceno tega odtenka že napisala, lahko pa si jo prebereš tukaj: Essence - It's Nude, Dude! & I'm So Fluffy Reviews

Kateri odtenek iz omenjene kolekcije pa je tebi najljubši?

 

4 komentarji:

  1. Vsi mi izgledajo super, razen tisti z podolgovatimi bleščicami me ne privlači prav preveč :) Čeprav nisem ravno nora na lake za nohte, se bo prav gotovo kakšen izmed teh znašel v moji zbirki :D

    http://invisibly-perfect.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tudi meni so kot celotna kolekcija super. Kot sem pa že omenila, mi je Cupcake Topping bolj za skittlette manikure, kjer je samo en noht namazan z bleščicami.

      Izbriši
  2. Jaz sem si kupila Pure Soul in je božanski. Najraje bi kupila kar vse lake iz te kolekcije :p :)

    http://lanasfairytale.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši