nedelja, 9. november 2014

Autumn Must Have*

Hei!

Ste si že prebrali moj izbor must have izdelkov za poletje? Klik, klik Tokrat za vas pripravljam top izdelke jeseni (pisala bom le v slovenščini, saj se mnogih izdelkov v tujini preprosto ne da dobiti). Seveda so asociacije na jesen pri vsakemu različne, a pri meni so prve povezane z nego. Poleti sonce in morska voda izsušita lase, kožo, nohti lahko postanejo bolj krhki, zato je za njih treba ustrezno poskrbeti.

Tokratnja odločitev je bila, priznam, težka, saj je ogromno izdelkov, ki si zaslužijo naziv must have.

1. Izdelki za nego las (Uniq One, Schawzkopf Essence Ultime)



Na prvo mesto vsekakor sodijo izdelki za nego las. Glede na blamažo, ki sem jo doživela pri frizerju in ga vsem odsvetujem : GROZNO! Neprijeten obisk pri frizerju! ni bil izbor za prvo mesto nič težkega.Vsekakor nepogrešljiv izdelek za nego las je Uniq One (oceno si lahko preberete pri Summer must have izdelkih na zgornjem linku). Ker je poletja konec in ker mi je kokosovega zmanjkalo, sem se tokrat odločila za rdečo različico, ki prav tako omamno diši, efekti na laseh pa so približno enaki, po mnenju mnogih celo boljši.

Schwarzkopf Essence Ultime Šampon & Balzam za barvane lase. Nasvet za vsa dekleta, ki si svoje lase barvate, pa ne veste, zakaj se vam barva ne obdrži dlje časa: Morda uporabljate napačne izdelke za nego barvanih las. Verjemite, da posebne linije obstajajo z razlogom.Tale dvojec sem že sprobala in na mojih laseh se obneseta odlično, zato sem ju danes ponovno kupila. Lase so po uporabi mehki, se ne vozljajo, barva je še bolj sijoča in potrebe po uporabi maske skorajda ne čutim.

Schwarzkopf Essence Ultime Omega repair mask. Vseeno priporočam, da svoje konice malce razvajate in jim vsaj enkrat na teden privoščite masko. Ta bo sigurno naredila svoje in boste z njo zadovoljne. Zelo dobra je tudi Loreal Professional Absulut Repair, le malce dražja je. A jo boste zares imele za dolgo časa.

2. Izdelki za nego kože



Afroditini izdelki so me resnično prevzeli. Tukaj si lahko preberete oceno o Afrodita - Jojoba Oil tušgelu ter mleku za telo. Na ta seznam bi uvrstila še Hyaluronski dvojec, ki ni nič slabši. Oba sta zelo hraljiva, mislim, da je razlika le v vonju. Skratka priporočam oba!

3. Essence Gel nails at home



Vsekakor si kdaj pa kdaj lahko privoščite "domači gelish". Najlažje ga boste dosegle s sistemom Gel nails at home. Tukaj si lahko preberete oceno z nazornimi slikami: Essence - Gel nails at home Tutorial and Test
Gre še za staro različico, a naj povem, da mi je nova formula še boljša. Jaz si kupim French Base and Top Gel, ki ga 2x nanesem na nohte, zapečem in potem čez ustvarjam različne poslikave in sprobavam nove barve. Pri tem pa so moji nohti močni, nelomljivi in jih prav nič ne uničujem.

4. Nega ustnic v mrzlih jesenskih dnevih


Vsekakor ne pozabite na nego ustnic. Priporočam vam Labello Fruity Shine Cherry, ki vam ustnice navlaži, pusti rahel shimmer ter omamno dišavo, zaradi katere se vam sline kar pocedijo.

5. Must have barve, ki pašejo v vseh letnih časih



Na tem linku lahko vidite modne trende, kar se jesenskih barv tiče: Fall 2014 Colors. Poleg tega menim, so nekatere barve, ki morajo biti, ne glede na letni čas. Tokrat izpostavljam modro, roza in vijolično.

Naj izpostavim še 2 Catricevi barvi, ki sta po mojem mnenju res must have jeseni:
Catrice Check and Tweed on my Burberry scarf

Catrice C02 England's Rose
Catrice C05 Hyde In The Park

Ter Hello foils. Ta trend je obnorel cel svet. Tukaj tudi moja ideja za popestritev nohtov s pomočjo folij:




6. Lonely Planet vodič po New Yorku in nohti, ki pašejo zraven :)

Glede na to da decembra potujem v NYC, je vodič po tem veličastnem mestu vsekakor moj must have te jeseni. Seveda pa nisem pozabila tudi na nohte :)



Kateri so pa vaši must have izdelki? Imava kakšnega skupnega?

4 komentarji:

  1. Wooow, zeleni catrice Hyde in the park je čudovit! Mi je pa vščena tudi manikura s folijo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O hvala :) ja tale zeleni si res zasluzi naziv must have :)

      Izbriši
  2. waaaa tisti zeleni je top! ga grem takoj jutri poiskat =)
    http://cherryfashion-k.blogspot.com

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Huh ne vem če ga še kje imajo! Ker zdej je že nova kolekcija LaLa Berlin.. hitro prečekiraj ker je res krasen pa še embalaža je top -> Burberry style :) V Mullerju na Rudniku vem da ga ni več :/

      Izbriši