torek, 4. november 2014

Afrodita Jojoba Oil Shower Gel + Nourishing Body Milk

Toootaaalnooo sem navdušena! Ampak resnično! Nemorem verjeti. Priznam, da sem do sedaj mimo Afroditinih izdelkov vedno odkorakala in jim nisem namenjala posebne pozornosti. To pa zato ker sem pred približno tremi ali štirimi leti sprobala nek set za tuširanje ter kremo za roke, ki mi sploh niso odgovarjali. Ne me narobe razumeti, nikoli jih nisem imela za slabe, ampak sem smatrala, da moji koži niso ok. No, pred kratkim sem na drugih blogih prebrala kar nekaj ocen njihovih izdelkov in v povprečju so bile kar dobre. Zato sem se jih odločila ponovno sprobati.

Na moji Wish-listi sta bila Hyaluron tuš gel in lotion za telo, ker pa ju v DMu niso imeli, sem se odločila za Jojoba Oil dvojec. Moram priznati, da me je kar malce sram, saj je letos 1 mesec morja pustil svoj pečat (3 tedne Portugalske in en teden Hrvaške), plus tega, da je zaradi trenutno hladnejših dni, moja koža izsušena. Zato sem sklenila, da bo vse kar ima v sebi olja, več kot dobrodošlo.


Naj povem, da me je navdušila že sama formula, saj njihovi izdelki ne vsebujejo nekaterih "škodljivcev" (parabenov, parafinov in silikonov). Res je, da sama dolgo časa nisem bila pozorna na sestavine, ampak bolj na učinek, ki ga določeni izdelki nudijo. Sčasoma pa sem se podučila tudi o škodljivih sestavinah in od takrat naprej se jih, če se le da, izogibam. Vonj mi je več kot prijeten, sladek in ne zaznam tistega tipičnega "po kemikalijah", kot pri nekaterih drugih. Mogoče me malce spominja na vonj Balea Professional - Coffein Shampoo, ki se lahko prav tako pohvali z manj kemikalijami in škodljivimi snovmi.

No pa naj sedaj namenim še nekaj besed vsakemu posebaj. Jojoba Oil Shower gel, ki vsebuje tudi karitejevo maslo (Shea butter) je namenjen suhi in občutljivi koži. V tem se vsekakor najdem. Za enakomeren nanos je dovolj čisto malo tuš gela, ki se lepo in enakomerno razmaže. Tipično obilno količino penjenja, ki jo za sabo puščajo nekatere kemikalije, nisem opazila in to je več kot dober znak. Po tuširanju ima prijeten in nemoteč vonj še kar nekaj časa, koža pa je občutno bolj navlažena.

Jojoba Oil Nourishing body milk obljublja, da kožo bogato nahrani, krepi njeno zaščitno funkcijo, pomaga odpraviti neprijeten občutek "zategovanja" ter spodbuja proces obnavljanja kože. Moram reči, da se sliši skoraj neverjetno, ampak po uporabi moja koža ni bila več videti izsušena, mleko se je hitro vpilo v mojo kožo in nisem začutila tiste "nevidne bariere med kožo in zrakom", ki jo opažam skoraj pri vseh drugih izdelkih. Po navadi se stuširam, nanesem mleko za telo, se oblečem in čez čaz imam občutek, da moja koža sploh ne diha in začutim znojenje. V tem primeru se to ni zgodilo. Tudi zategovanja nisem več občutila, tako da res ne vem. Želim biti kritična in izpostaviti vsaj eno stvar, ki mi ne odgovarja, a je žal ne morem, saj je ne najdem.

Tudi embalaža je pri obeh zelo kvalitetna. Pokrovčka sta "matirana" zato tudi, ko imam mokre roke, nimam težav z odpiranjem. V obeh je 250ml produkta in menim, da ju bom imela kar za nekaj časa.

Ta dvojec me je resnično prepričal in navdušil. Kar v šoku sem, saj si nikoli ne bi mislila, da sta izdelka tako kvalitetna. Tuš gel prekaša celo Yves Rocherove (sprobala sem že skoraj celotno linijo brez parabenov), ter L'occitaneve. Menim, da za bolj ugodno ceno pri Afroditi dobim večjo kvaliteto.

Ker sta me ta dva produkta resnično navdušila, se je Hyaluronski dvojec povzpel še višje na moji Wish-listi. Redko nekatero stvar tako prehvalim, a moram reči da gredo vse pohvale podjetju Afrodita in sem resnično ponosna, da lahko naša domača znamka ponudi takšno kvaliteto.

Na sliki je poleg že omenjenih, še nekaj izdelkov, ki jih bom v prihodnje stestirala



8 komentarjev:

  1. Jap Afrodita ima res must have izdelke za nego kože. Vsi so super. Hyaluron pa ima samo malo manj opazen vonj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aja? ma sem rekla da bi ga še preizkusila. Pa mogoče še kokos, ker mi tko res ful bogato&hranljivo deluje. So me pa sestavine ob branju navdušile. Res super. Pri jojobi pa mi je top, da potem ko vonj malce izveni, pride na vrh vanilija :D

      Izbriši
  2. Jst sem tudi tega sedaj uporabljala in mi je bil superca..celega sem že skoraj porabila..zj moram pa na lov za drugim:) kaj ne da ful lepo diši:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super ane? Sprobala sem še Hyalurončka in mi nista tako ok zdaj za zimo. Se mi zdi, da je moja koža bolj izsušena. Če pa pač teh problemov nimaš mislim, da bi ti bil tudi Hyaluron zakon:)

      Izbriši
  3. Afrodita je zakon! Sploh izdelki za nego kože =) tonik mi je top!
    http://cherryfashion-k.blogspot.com/

    xx
    K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz nisem še nič drugega sprobala, samo te dva Jojobina in Hyaluronska tušgela in lotiona in sta oba okej :)

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Tudi meni je super. Kar ne morem se je naveličati. Plus tega, da vonj je omamen, ko prideš izpod tuša prav lepo dišiš par urc po tem tuš gelu. Res TOP <3

      Izbriši