sobota, 11. oktober 2014

Revlon Parfumerie - Bordeaux + Personal Favourite Scented Products

Za vas sem ponovno pripravla oceno laka, a tokrat gre za malce drugačnega. Ste že slišale za lake, ki so odišavljeni in po katerih vaši nohti omamno dišijo?

Moja tokratnja "žrtev" ocenjevanja je Revlon Parfumerie - Bordeaux, ki spada med posebno kolekcijo Revlonovih lakcev, ki mimogrede NISO limited edition (jeeejjjjj), s posebnimi dišavami. Seveda začne lak dišati šele ko je posušen.



EMBALAŽA 4/5:
Lakec dobimo v prikupni 11,7 ml embalaži, ki na videz spominja na parfumček. Čopič je tipičen za Revlonove lakce, a me malce moti ta "krogla" na vrhu, ki otežuje prijem in posledično nanos. Ni ga pa tako težko nanesti, kot morda izgleda na prvi pogled.


KONSISTENCA 4/5:
Lak se mi zdi malce redkejši, a zato zelo dobro pigmentiran. 2 sloja laka sta čisto zadosti. Jaz sem nanesla še tretjega, zato da malce prekrije narastek med umetnim in naravnim nohtom (čakam namreč, da mi naravni nohti prerastejo umetne in jih z nepotrebnim piljenjem ne obremenjujem in uničujem - zato morda tudi trenutna oblika nohtov in ravno popolna :/ ). Glede na to da je lak dišeč, čezenj ne smemo nanašati nadlaka, saj ta "zakamuflira" vonj. A nič zato, pri Revlonu so se potrudili in ustvarili lak, ki ima super zaključni lesk. Edini minus je ta, da lak zaradi redkešje konsistence ne ustvari "dodaten enoten sloj" na nohtu, kot to storijo Bourjois - 1 seconde laki, zato so čez obliko vidne manjše nepravilnosti na nohtu (narastek med naravnim in geliranim nohtom - kljub temu, da sem pred časom temeljito spilila prehod).

OBSTOJNOST 5/5:
Glede obstojnosti moram ta lak izjemno pohvaliti, saj se ga prej naveličam in zbrišem, kot da bi se mi začel luščiti. Je pa res, da ima rdeča barva ponavadi močnejše pigmente in je mogoče zaradi tega bolj obstojen. Nisem sprobala še nobenega drugega odtenka iz te linije, tako da teško podam skupno oceno te kolekcije, a me je Bordeaux definitivno prepričal

VONJ 5/5:
Ta odtenek ni le odtenek rdečega vina, pač pa ima tudi tak vonj. Resnično omamno. Naj povem da nima vonja, kot da bi te nekdo polil in potem vse okoli tebe smrdi po vinu, pač pa ima nežno vinsko citrusni vonj. Kot da bi bile v vino namočene pomaranče, bolj kot sangira. Je pa res, da je vonj kar intenziven, vendar le če ga povohaš nekje na razdalji 4cm - tako da brez skrbi, nihče vas ne bo oklical za pijanko, ki smrdi po vinu ;) Vonj se tekom dneva malce porazgubi, ampak je kljub temu prisoten in prijeten.

CELOTA: 4,5/5
Tudi ta lak je prejel kar dobro oceno, k temu pa v veliki meri pripomoreta zares prečudovita embalaža ter omamen vonj. Če tega ne bi imel, bi bil po mojem mnenju čisto povprečen lak s čudovitim leskom.

 

Da pa to še ni vse, in da bo objava malce bolj v stilu, sem se odločila objaviti še slike nekaj produktov, ki po mojem mnenju, izjemno dišijo.

1. BALEA BLACK SECRET LIMITED EDITION DEODORANT


Ta deodorant diši naravnost fantastično. Je čista mešanica pomarančnega vonja z vanilijo. Kljub temu prevladujejo sveži citrusni vonji in ga zlahka uporabimo v vseh letnih časih.

2. DEPEND MYRRH OIL - OLJE ZA NEGO OBNOHTNE KOŽICE
Po pravici povedano boljšega in bolj hranljivega olja za obnohtno kožico še nisem videla. Rezultati so vidni že po 2 dneh uporabe. Nekako bi lahko rekla, da je to čudežno olje, ki zelo lepo diši po citrusih - pomarančno mandarinast vonj. Priporočala bi ga vsaki, z suho obnohtno kožico, ki bi jo rada malce nahranila. Pomaga pa tudi okrepiti sam noht in preprečuje cepljenje ter lomljenje.


3. LABELLO LIP BUTTER COCONUT
Pri drugih blogerkah sem slišala ogromno pozitivnega o tem produktu, zato sem se ga odločila preizkusiti še sama. Moram povedati, da mi sama konsistenca ni nič posebnega in mi deluje podobno hranilna kot Blistexovi balzami za ustnice, kljub temu, da naj bi to bilo maslo za ustnice. Vonj je seveda prečudovit - kokos in me spominja na morje <3 Velik plus pa je tudi lesk, ki ga ta lip butter pusti na ustnicah. 
Kakšne se zdijo sestavine, pa presodite sami: Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Polyglycerl-3, Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Aqua, Glycerin, Glyceril Glucoside, BHT, Aroma, Cl 77891.

Na ožji seznam se je uvrstila še Merz Special peel-off maska za obraz z izvlečki papaje, vendar nameravam o njej napisati posebno objavo, zato več sledi takrat.




3 komentarji:

  1. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kje pa se da dobit tale lip butter z okusom kokosa ?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem svojega kupila v DMu v btcju (hala A), drugače pa mislim, da se ga da kupiti v vseh malo večjih drogerijah - tale vonj je namreč nov. Stane pa nekje malo več kot 2€ ;) lep večer še naprej :)

      Izbriši