četrtek, 9. oktober 2014

I Heart Makeup NO PHOTOS PLEASE + Pueen Love Elements Manicure

Komaj sem čakala paketke iz licila.si, nov Asus Transformer Book T100TA ter Pueen Love Elements Collection of 24 Stamping plates; in dobila sem vse 3 kar na isti dan. Mar ni to čudovito? Dela s testiranjem je kar nekaj, zato sem si za današnji post izbrala podrobnejši pregled in oceno I Heart Makeup palete senčil. Da pa to ne bo vse, bom za pokušino objavila še sliko nove manikure, pri kateri sem uporabila vzorčke iz Pueen Love Collection platk ter novi Makeup Revolution - Insomnia mono shade, ki sem ga prejela skupaj v paketku s paleto senčil. Seveda to ni vse kar sem dobila, a kaj več bom napisala v prihodnjih objavah ;)

Nad I Heart Makeup NO PHOTOS PLEASE paleto senčil sem bila navdušena že kar nekaj časa, zato nisem prav nič oklevala pri naročilu. Vsebuje skupno 10 odtenkov, od tega 9 šimrastih in enega mat. Želela sem si tudi SELFIE paleto, a podobne odtenke že imam v MakeupAcademy - Undress Me Too. Vendar si po podrobnejšem testiranju, mogoče še premislim in v prihodnje kupim tudi SELFIE paletko.


EMBALAŽA: 9/10

V embalažo sem se na prvi pogled v manj kot sekundi zaljubila. Je ravno dovolj velika, da je količinsko posameznega odtenka ravno prav, a dovolj majhna, da jo lahko pospravim v stranski predal torbice. Poleg palete sem dobila še aplikator za nanos - za boljši in natančnejši nanos seveda priporočam uporabo čopičev, ter mini eye primer. Skratka embalaža je skoraj popolna, moti me je način odpiranja, ki seveda ni med najslabšimi - daleč od tega, a obstaja možnost, da se nam v hitenju in gužvi pri odpiranju palete zalomi kakšen noht - tega si pa takrat resnično ne želimo ;)



BARVNI ODTENKI IN PIGMENTIRANOST 9/10

Nekako sem se že kar navadila na super pigmentiranost Makeup Revolution izdelkov, in ta produkt ni izjema. Nanašajo se resnično z lahkoto in že z manjšo količino produkta dobimo želeni videz. Majhen minus je le ta, da kljub uporabi primerja senčke v nekaj urah rahlo zbledijo. Pa vendarle, še vedno izgleda videz čisto ok.

NANAŠANJE 10/10

Kot sem že omenila se ZARES lahko mažejo. Zaradi majhne količine, ki je potrebna za nanos imamo lahko paleto kar za dolgo časa, so pa odtenki super mazljivi in jih z lahkoto zabrišemo.

Odtenki na naravni svetlobi

Odtenki  slikani s flashom

UPORABNOST 10/10

Barvna paleta odtenkov je čudovita in se mi zdijo uporabni prav vsi (to je pri meni bolj izjema kot pravilo, saj ponavadi paletko kupim zaradi 3, max. 4 odtenkov). Obožujem šimraste odtenke in ta paleta jih vsebuje kar 9/10. Edini mat odtenek je črn, ki doda super dimenzijo in zaokroži končni izgled. Sama ne bi odtenkov prav nič spreminjala. Totalna pohvala gre proizvajalcem tega produkta.

KONČNA OCENA: 9,5/10

Ker sem nad to paleto popolnoma navdušena, je tudi končna ocena temu primerna. Ima majhne minuse, ampak vseeno mislim, da je popolna za ustvarjanje dnevnega makeupa, ter z malce poudarjenosti tudi večernega. Lahko se poigravamo in tiste drznejše uporabimo najrazličnejše kombinacije barv, lahko pa naredimo čisti natural look z zemeljskimi barvami.

Sama sem ustvarjala z vijoličnimi odtenki, ter novim enojnim senčilom Makeup Revolution - Insomnia, ki sem ga še prejela v paketku iz licila.si. Naj pa povem, da se mi je med pošiljanjem senčka rahlo poškodovala in so mi iz podjetja licila.si takoj poslali novo. Resnično se trudijo za svoje stranke, so prijazni in hitri. Vse pohvale gredo tudi njim.

Makeup Revolution - Insomnia; leva senčka poškodovana
Makeup Revolution - Insomnia
Še slikce mojega vijoličnega look-a:


Tako. Ker pa sem neučakana, sem bolj kot ne na hitro ustvarila še novo manikuro s pomočjo Pueen - Love Elements platk ter z 2 novima lakoma, prav tako iz licila.si.

Uporabila sem naslednje produkte:
Palec, Kazalec: Flormar 400, Pueen 43, Borjouis - In the Navy, Top Coat
Sredinec, Prstanec: Makeup Revolution - You need love, Pueen 30, Konad Special Polish - White, Top Coat
Mezinec: Uma - The World Is Mine, Pueen 43, Konad Special Polish - White, Top Coat


To bi bilo vse za danes,
več o produktih, ki sem jih še prejela iz licila.si ter Pueenovi kolekciji kmalu ;)


2 komentarja: