torek, 7. oktober 2014

Hair Color Refresh, Mint Sculpture Manicure + Primer&lipgloss Review

Veš tisti občutek, ko si cel dan "frej", ampak ubistvu nimaš časa in si cel dan z nečim zaposlen. No, to se je danes zgodilo meni.

Odločila sem se preizkusiti Schwarzkopfovo barvo za lase Diadem, v odtenku 721 - Jesensko zlato blond. Nisem si želela intenzivno rdeče, ampak malo popestritve zdajšnjega odtenka s pridihom toplih jesenskih barv. Moram povedati, da sem bila pred barvanjem kar živčna, saj sem se do sedaj raje prepustila frizerjem, če pa sem se barvala doma, sem si vedno kupila frizerske barve (prisegam na Colorianne Prestige ter Paul Mitchell Colors), ampak sem se vseeno odločila stestirati to barvo.


V paketu dobiš 60ml barve, 60ml razvijalca, zaščitne rokavice, navodila za uporabo ter balzam za nego barvanih las. Za barvanje svojih las sem porabila dva paketa barve. 


 Takšen je rezultat. Očitne razlike se na umetni svetlobi ne opazi, slike so bile slikane zvečer zato boljše kvalitete žal nimam. Se pa opazi razlika v lesku, in rumenih ombre konic več ni, ampak se barva preliva iz temne v svetlo - jesensko rjavoblond barvo. Nad rezultatom sem zadovoljna, saj barva ni prijela preveč intenzivno. Za tiste, ki si želite odtenka, kot je na škatlici, raje posezite po barkenih barvah. Jaz si tega nisem upala, saj nisem želela, da bi se mi uničil ombre efekt, ki ga imam sedaj na laseh. Seveda pa ne pozabite na nego. Ker si lase sušim in likam, pred začetkom obvezno uporabim Uniq One Sprej (ocena dostopna tukaj), po uporabi pa nanesem še Baleine negovalne kapljice za konice z izvlečkom žitaric.

Pomemben del nege las je tudi uporaba kvalitetnega fena ter ravnalnika za lase. Sama prisegam na Remingtonove izdelke. Fen Remington Silk se mi zdi super, saj lahko poleg difuzorja uporabiš še 2 nastavka za sušenje las, vsebuje ione, ki ščitijo lase, 2 hitrosti sušenja, 3 temperature ter dodaten gumb za turbo sušenje, ki ga lahko preklopiš na hladen piš. Ravnalnik Shine Therapy se mi tudi zdi zelo kakovosten, saj je to že moj drugi iz te zbirke. Novejši model uporabljam že skoraj eno leto in ga nikakor ne morem prehvaliti. Plošče naj bi bile prepojene z maroškim arganovim oljem, ki se aktivira s temperaturo. Ne vem ali to drži, zdi se mi le, da so po uporabi moji lasje bolj sijoči.

No, pustimo lase. Kupila sem si še 2 Essence izdelka: lipgloss ter primer za nanos senčil.

Primerjev sem zamenjala že ogromno. Preiskusila sem Catrice Eye Primer, Makeup Revolution Focus & Fix, Revlon Photo Ready Primer in še nekaj drugih. A prisegam na Essence I <3 Stage BI.AD primer. Opažam, da sem pri uporabi nekaterih drugih imela že po 2 urah senčila v očesni gubi. To je že moja četrta embalaža tega primerja. Moram pa povedati, da ima Essence tudi zelo kvaliteten 16h stay all day concealer. Spet lahko izrečem nenapisano pravilo, da najdražje ni nujno najboljše.


Ker sem strastna ljubiteljica nude odtenkov, a nad mat lipglossi nisem ravno navdušena, saj menim, da zelo izsušijo ustnice, sem nad nakupom Essence Matt Effect XXXL longlasting lipglossa kolebala kar nekaj časa. A vendarle, me je prepričal 06 Soft Nude odtenek.

Sama obožujem nude odtenke z rjavimi podtoni, a se mi zdi, da v tem prevladujejo oranžni. Vseeno, je bil najbolj rjav odtenek od vseh nude. Nisem ga še temeljito stestirala, a prvi vtis je dober, saj se ne posuši v mat plast na ustnicah, ampak ostane "moker" in zato nimam občutka izsušenosti. Vsekakor pa priporočam uporabo balzama za ustnice kot bazo, saj je občutek boljši.

Ker pa post prave polisholičarke ne gre brez nohtov, sem se odločila objaviti še sliko današnje mint manikure.


Pri tej manikuri sem uporabila naslednje produkte:

Palec: Base Coat, China Glaze - For Audrey (2 plasti), Top Coat
Kazalec: Base Coat, China Glaze - For Audrey (2 plasti), Top Coat
Sredinec: Base Coat, China Glaze - For Audrey (2 plasti), Top Coat + 2 črna okraska
Prstanec: Base Coat, Flormar 400 (2 plasti), Konad Stamping Plate M96, Konad Special Polish Black, Top Coat
Mezinec: Base Coat, Flormar Black Dot BD02 (2 plasti), Top Coat

Se slišiva spet kmalu, saj sem v pričakovanju super paketka iz podjetja licila.si ;)










2 komentarja:

  1. Mi je všeč sprememba. :)
    Pa seveda - spet krasna manikura. :P

    Mi je všeč tvoj blog. Ti sledim. :))
    Če želiš, lahko pogledaš še mojega: http://keepcalmandwearlipstick17.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala lepa, ekola tudi tvojega sem pregledala - moram ti povedati da si me navdušila nad i love... tuš gelom. Sama prisegam na Yves Rocher-ove, ampak se bo tudi I love definitivno znašel na moji polički ;)

      Izbriši