torek, 26. avgust 2014

OPI Push And Shove

Živijo!

Svojo današnjo objavo namenjam lakcu, ki sem se v trenutku zaljubila vanj in ga sprejela z vsemi svojimi minusi - saj veš, nihče ni popoln ;). OPI Push And Shove je del Gwen Stefani kolekcije, ki je že sama po sebi čisto odbita pevka, zato smo lahko pri njeni kolekciji pričakovali podobno. V mesecu aprilu in maju je bilo na voljo spodnjih 7 lakcev, vsak z malo drugačnim finishem, a mene je za nakup prepričal le zadnji.

Today's post is all about one special nail polish, that I fell in love immediately and accepted it with all flaws - nobody is perfect right?! ;) OPI Push And Shove is part of Gwen Stefani's collection. She is totally crazy (positive) so we couldn't expect anything less from her. In April and May you could buy 7 polsihes - you can see it on picture down below, every one with little different finish, but I only bought last one.
Gwen Stefani's collection
Ti je všeč izgled "železnih" nohtov, a se ti ne da pacati s folijo? Potem je ta lak kot nalašč zate. Kupiš ga v 15ml steklenički, zato ga boš ob pravilni uporabi imela kar za nekaj časa. Za lep nanos in finish dobiš v paketku še mini base coat, ki izenači nepravilnosti na nohtu. Sama konsistenca laka ni ne gosta ne redka, zato je zadosti že 1 plast. Jaz vedno nanesem 2. Sprva se lak zdi navaden srebrn, a v cca. 1 minuti spremeni finish in ne vidiš več sledi čopiča.

Do you like "iron" look of your nails, but you don't like the foil? Then this is the polish for you. You can buy it in 15ml bottle. For perfect finish you have to use a mini base coat - you get it in package with Push And Shove. Consistency in not too thick and not too rare - 1 layer is enough. I always apply 2. At first it seems like regular silver polish, but wait 1 minute. It changes finish completely.

Edine slabe lastnosti so te, da se lak začne krušiti nekje po 2 dnevih, nadlaka pa ne moremo nanesti, saj uniči finish ter, da je del kolekcije, se pravi, da je dostopen le nekaj časa. Priznam pa da še nisem odkrila, ali obstaja kakšen OPIjev lak s podobnim finishem, ki bi lahko tega nadomestil.

Only bad things are: Short durability, you can't use Top coat to prolong it and that the polish is only part of collection so it's limited edition. But I have to admit that i haven't found any OPI's polishes that could substitute this one.


Lep dan želim,
Have a nice day,



Ni komentarjev:

Objavite komentar